Nyelv váltás:MagyarChange Language:English

Ügyfélszolgálat

Foglaljon időpontot interneten keresztül központi irodánkba, vagy bármely kirendeltségünkre! További elérhetőségeinket itt találja!

Időpont foglalás

Hitelkalkulátor

Tőke:
Türelmi idő:
Futamidő:
Kamat:
Nem kérek nyomtatást:

Hírek

2017.12.15

Hatalmas az érdeklődés az országos diákvállalkozó vetélkedőre Hatalmas az érdeklődés az Országos Középiskolás Diákvállalkozó Vetélkedőre, a november végi határidőig összesen 126, közöttük 27 határon túli csapat regisztrált, azaz a felkészítő tanárokkal együtt több mint hatszázan vesznek részt közvetlenül a megméretésben – mondta el Bartal Tamás, a Miniszterelnökség kabinetügyek koordinációjáért felelős helyettes államtitkára pénteken budapesti sajtótájékoztatón. Tovább...

2017.04.10

Sikeres felmérés a vállalkozások üzleti környezetéről Az RVA nyereményjátékának nyertese: Holovits Tamás vállalkozó Tovább...

2017.03.29

ATM for SMEs Interreg Europe projekt hírlevél 2017/1 Tovább...


Magyarország legkedvezőbb hitelkonstrukciója fiataloknak az RVA-nál

RVA_up_1.jpg

Fiatalos lendületet és dinamizmust adhatnak vállalkozásuknak a kezdő vállalkozók az RVA új szolgáltatáscsomagja jóvoltából. A 35 év alatti vállalkozók számára kidolgozott csomagban kedvező hitelkonstrukció, ingyen tankönyv és e-learning, valamint egy éves ingyen mentorálás is szerepel.

„Az RVA számára mindig is kiemelt cél volt a fiatalok sikeres elindítása a vállalkozói pályán. Most indított kampányunkban új, dinamikus videoklippel http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=qCRdxfVAFfI szeretnénk felkelteni a figyelmüket, és ajánlani számukra egy kiemelten kedvező szolgáltatáscsomagot, mely a pénzügyi segítségen kívül személyre szabott tanácsadást is tartalmaz. Figyelemmel kísérjük fiatal ügyfeleinket, tapasztalatainkkal és szakértelmünkkel segítjük őket átlendülni a kezdeti időszak nehézségein” – árulta el Szekfü Tibor, az Alapítvány ügyvezetője.

A speciálisan fiatal vállalkozóknak kidolgozott hitel Magyarország jelenleg legkedvezőbb hitelkonstrukció ajánlata a 35 év alatti csoportnak. Az RVA kamatkedvezménye jóvoltából az induló kamat ugyanis csupán 1%-os, és később is igen kedvező feltételekkel kamatozik. A hitelkonstrukció részletes leírása http://www.rva.hu/hitelkerelem#usztjunior1

A pénzügyi segítséghez ingyen mentorálás is társul az RVA tapasztalt vállalkozásfejlesztési szakemberei részéről. A „mentor” egy éven keresztül segíti a fiatal vállalkozót az első lépések megtételében, és ingyenes segítségnyújtást biztosít jogi, gazdasági területen, valamint pályázati tanácsadással is szolgál.

Ezen túl a fiatal vállalkozó saját maga is bővítheti vállalkozási ismereteit az ingyenes e-learning rendszer használatával. A moduláris felépítésű tananyag a vállalkozást érintő legfontosabb területekről – jog, számvitel, marketing, menedzsment stb. – ad áttekinthető, könnyen elsajátítható és gyakorlatias ismereteket.

Az e-learning tananyag mintegy kiegészítéseként ajándékban megkapja minden fiatal ügyfél a „Vállalkozási ismeretek - Hogy jobban menjen az üzlet” kézikönyvet, mely az alapoktól ismerteti meg a fiatalokat a vállalkozás indításának és menedzselésének fortélyaival, rengeteg gyakorlati példán keresztül.

További információ:

http://www.rva.hu/ajanlataink_fiataloknak