Nyelv váltás:MagyarChange Language:English

Ügyfélszolgálat

Foglaljon időpontot interneten keresztül központi irodánkba, vagy bármely kirendeltségünkre! További elérhetőségeinket itt találja!

Időpont foglalás

Hitelkalkulátor

Tőke:
Türelmi idő:
Futamidő:
Kamat:
Nem kérek nyomtatást:

Hírek

2016.08.09

Sikertermék lett az RVA Növekedési Mikrohitel Idén már közel százmillió forinttal segítette az RVA a fehérvári mikrovállalkozókat az önkormányzat által biztosított kamattámogatási program keretében. Az RVA és az Önkormányzat együttműködése példaértékű, és mindkét fél elkötelezett az együttműködés folytatása iránt. Tovább...

2017.01.25

2017 – a Szociális Mikrofinanszírozás Éve Magyarországon A Magyar Mikrofinanaszírozási Hálózat 2017-et a Szociális Mikrofinanszírozás Évének nyilvánította. Magyarországon éppen 25 éve indultak el az első, szociális szempontokat is figyelembe vevő hitelkonstrukciók, és az évforduló alkalmából fel szeretné hívni a szociális hitelezés fontosságára a figyelmet a főként megyei és fővárosi vállalkozásfejlesztési alapítványokat tömörítő hálózat. Tovább...

2016.10.25

Non-profit alapon működjön a mikrohitelezés Szakmai javaslatok az egységes európai mikrofinanszírozási szektor megteremtése érdekében Tovább...


Hírek

Idén már közel százmillió forinttal segítette az RVA a fehérvári mikrovállalkozókat az önkormányzat által biztosított kamattámogatási program keretében. Az RVA és az Önkormányzat együttműködése példaértékű, és mindkét fél elkötelezett az együttműködés folytatása iránt.

2016.08.09

A Magyar Mikrofinanaszírozási Hálózat 2017-et a Szociális Mikrofinanszírozás Évének nyilvánította. Magyarországon éppen 25 éve indultak el az első, szociális szempontokat is figyelembe vevő hitelkonstrukciók, és az évforduló alkalmából fel szeretné hívni a szociális hitelezés fontosságára a figyelmet a főként megyei és fővárosi vállalkozásfejlesztési alapítványokat tömörítő hálózat.

2017.01.25

Szakmai javaslatok az egységes európai mikrofinanszírozási szektor megteremtése érdekében

2016.10.25

Az egymástól függetlenül működő nemzeti mikrofinanszírozási hálózatok nemzetközi szövetségként erősödnek tovább – ez volt a legfőbb üzenete a MicroFiNet hálózat megalapításának, melyre a Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány kezdeményezésére Fehérváron került sor a múlt héten.

2016.05.13

Fontos eredményekkel zárult az RVA társszervezésében megtartott nemzetközi mikrofinanszírozási workshop Budapesten

2016.03.31

Alapítványunk több mint negyed évszázados működése alatt több ezer ügyfél számára nyújtott magas színvonalú szolgáltatásokat. Ügyfeleink elégedettsége igazolja, hogy az Alapítvány sikeresen teljesíti küldetését. Több kutatás kimutatta, hogy az RVA képes számottevően javítani a hozzá forduló vállalkozók életkörülményein. Még a legkisebb mikrovállalkozó ügyfeleink is képesek voltak 2 éven belül átlagosan 2 fővel növelni alkalmazottaik létszámát, növelni árbevételüket és új beruházási projekteket indítani.

2015.12.21

A Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány (RVA) Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzatával együttműködésben tervezi elindítani a Székesfehérvári Mikrovállalkozások Kamattámogatási Programját, mely novembertől nyújthat kedvező hitellehetőséget a városban székhellyel vagy telephellyel rendelkező mikrovállalkozások számára.

2015.10.28

A kormányzat módosította a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program, a GINOP 2015. évre szóló fejlesztési keretét. A vonatkozó kormányhatározat értelmében idén még mintegy 30 pályázat jelenik meg, melyek nagy részén KKV-k is jó eséllyel indulhatnak.

2015.10.27

Országszerte 5 helyszínen tartottak mikrofinanszírozással kapcsolatos rendezvényeket, programokat az európai kezdeményezéshez kapcsolódó Magyar Mikrofinanszírozási Hét keretében. A rendezvénysorozat célja az volt, hogy felhívja a szélesebb közönség figyelmét a mikrofinanszírozás jelentőségére a munkahelyteremtésben és a gazdaságfejlesztésben.

2015.10.27

A Székesfehérvári Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány vidéki ügyfeleket megcélzó, egyszerűen és hatékonyan elérhető mikrofinanszírozási eszköze bekerült a most megjelent „Európai jó gyakorlatok az agrár mikrofinanszírozásban” című kiadványba.

2015.09.25